We laten de winter achter ons, tijd voor lente en zomer!!!! En dus ook weer tijd om heerlijke dagen, avonden en nachten te beleven bij Jamm, the place to beach!!!

Er wordt alweer even hard gewerkt om ook dit seizoen weer een prachtige Jamm Beach te krijgen.. Een bijzonder jaar, want alweer het tiende seizoen!!! Dus hou ons in de gaten, komen nog wat verrassingen aan!

We gaan 4 april al open (Pasen is 5 en 6 april), maar het openingsfeest is op zaterdag 11 april!! Een heerlijk, intiem avondje Jamm met op en top grooves….. 😉

Billy Varna trapt af met lekkere funk/disco/house en dan is het aan niemand minder dan LUCIEN FOORT om de dansvloer voor dit jaar officieel in gebruik te nemen!! Lucien draait heerlijk dansbare techhouse met een clubrandje en weet hoe een feestje te bouwen.. Vinny James timmert hard aan de weg met zijn energieke sets en neemt je mee de nacht in, waarna Dylan Otto zelf afsluit… 😉

Maak je op voor een top strand seizoen, maak je op voor een heerlijk jaar Jamm!! Het leukste terras, een heerlijk chill strand, mooie dranken en goed en verrassend eten en natuurlijk de beste feesten!!!!!!

Kaarten voor het openingsfeest zijn 10 euro ex fee en verkrijgbaar bij Sigarenmagazijn De Wilde in Naaldwijk. Toegang is voor 18 jaar en ouder.