Surfwedstrijd ‘Dreams Softtoppers’ in Ter Heijde

Op zondag 11 oktober organiseert Dreams Surfschool ter afsluiting van het surfles-seizoen de Softtoppers, een surfwedstrijd op softtops (de surfboards die tijdens de surflessen gebruikt worden).

’s Morgens vroeg zullen de jongste leerlingen van Dreams Surfschool laten zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd. Deze kinderen zijn tussen de 5 en 14 jaar oud en kunnen allemaal inmiddels al aardig golfsurfen. Na de lunch is het tijd voor de grommets (jonge talenten) en volwassenen, een uiteenlopende groep van surfleraren tot recreanten en wedstrijdsurfers tot de mama’s en papa’s van de jeugd.

De Softtoppers is een surfwedstrijd die door en voor surfers gehouden wordt. De Softtoppers is geen gewone surfwedstrijd, maar eentje met een typische Dreams twist om te benadrukken dat het om de ‘fun’ gaat en wat minder om de prestatie. Het beloofd weer een gezellige boel te worden op het strand van Ter Heijde!

Wil je meer weten over de surfwedstrijd, komen kijken of je inschrijven, kijk dan op de website van Dreams Surfschool: www.dreamssurfschool.nl

Datum/tijd: zondag 11 oktober 2015 10:00-16:00 / bij geen golven: zondag 18 oktober